Inscripcions
4 d'Agost - 8 de Setembre

Període d'inscripcions on es garanteix el lliurament del mallot en el moment de la recollida del dorsal. El preu de la inscripció es de 40€ pels ciclistes federats i 40€ + 5€ de la llicència obligatòria de dia pels ciclistes no federats.

9 de Setembre - 29 de Setembre

Període d'inscripcions on el lliurament del maillot es farà un cop passada la pedalada a la seu del club en horari d'atenció. El preu de la inscripció es de 44€ pels ciclistes federats i 44€ + 5€ de la llicència obligatòria de dia pels ciclistes no federats.

Inscriu-te

Presentació Travessa
15 de Setembre a les 18h

T'esperem a la Biblioteca Mercè Rodoreda on farem la presentació oficial de La Travessa.

Consistirà en una trobada de membres de l’organització, persones i entitats que col·laboren amb nosaltres, representants de les empreses patrocinadores i de les persones que ens vulgueu acompanyar. Veurem les característiques i alguns detalls de com serà la prova d’aquesta 26a edició, amb l’exhibició del mallot i més sorpreses que hem preparat.

Al acabar la presentació oferirem un refrigeri.

Com arribar

Recollida de dorsals
28 i 29 de Setembre - 19h a 21h / 30 de Setembre - 10h a 14h / 1 d'Octubre - 7h a 7.45h

Pots vindre a recollir el teu dorsal i la bossa del corredor al Poliesportiu Salvador Gimeno.

Recorda portar un document identificatiu (DNI o carnet de conduir) i la llicència de la Federació Catalana de Ciclisme en cas d'estar federat. Si ets menor d'edat, recorda portar l'autorització signada pel teu tutor amb una còpia del seu DNI.

Com arribar

La Travessa
1 d'Octubre a les 8h

Arriba el gran dia!! Us esperem a la Rambla Josep Mª Jujol de Sant Joan Despí, a les rodalies del Poliesportiu Salvador Gimeno, on es donarà pas a la sortida. Aquest accés s'haurà d'efectuar amb la bicicleta ja amb el dorsal col·locat al manillar.

Disposes de 8.45h per realitzar la marxa. Recorda seguir tot el recorregut marcat per l' Organització i passar per tots els controls de pas.

T'esperarem a l'Ermita de Santa Cecília de Montserrat, on finalitzarà el recorregut i rebràs la medalla finisher.

Com arribar