Llicencies 2017

 

Per poder tramitar la llicència, el soci ha de tenir al dia el pagament de les quotes.

 

Enviar un email a info@ccsjd.org amb les seves dades. Obligatoris el nom i cognoms, el mail i el telèfon i el NIF.

 

Si voleu foto a la llicència, enviar un mail a info@ccsjd.org

 

Es podrà fer el pagament en mà a la seu del club en el seu horari habitual, o ingressant en el Compte de la Caixa del Club:

ES 10 2100 0291 3102 0020 3580. Indicant nom i cognoms.

 

*****NOVA OPCIË (mars 2017): la FCC acaba de sacar una "Targeta Bici" a tan sols 20€*****

 

LLIC╚NCIES ESPORTIVES DE CICLISME

 

Per a aquest any, la Federaciˇ Catalana de Ciclisme ofereix dos tipus de llicŔncia esportiva , LlicŔncia Esportiva UCI/RFEC i LlicŔncia Esportiva FCC, que permeten participar a les competicions i activitats federades i que inclouen una asseguranša d’assistŔncia sanitÓria en cas d’Accidents i una asseguranša de Responsabilitat Civil d’acord amb les prestacions establertes al RD 849/1993. L'alta sinistralitat del nostre esport, el cost de l’atenciˇ sanitÓria a Catalunya i la posiciˇ actual de les companyies d’assegurances envers les p˛lisses destinades a cobrir l’accidentalitat de les activitats esportives de ciclisme ens han dut aquests ˙ltims anys a una pujada progressiva del preu de les llicŔncies que la Federaciˇ va assumir en la major part.

 

De cara a la nova temporada 2017 les companyies d’assegurances ens han portat a un augment important de la prima de l’asseguranša d’atenciˇ sanitÓria en cas d’accidents. L’increment real de les dues primes d’assegurances (accidents i responsabilitat civil) ha estat de 33€ en relaciˇ al cost de les primes del 2016, que ja havia arribat als 43€. La Federaciˇ segueix assumint els increments dels darrers anys i una part dels actuals, per˛ ens veiem abocats a repercutir la resta de l’increment als esportistes majors de 16 anys, prioritzant mantenir un preu mÚs baix a les llicŔncies de ciclisme de base. Per al 2017 la companyia d’assegurances AYAX (Lloyd's) cobrirÓ tots els Accidents dels federats majors de 16 anys durant la prÓctica global de l'esport ciclista, en tots els casos, i la companyia ALLIANZ cobrirÓ tots els Accidents dels federats fins a cadets i tambÚ la Responsabilitat Civil dels menors. La companyia d’assegurances CATALANA OCCIDENTE continuarÓ cobrint la Responsabilitat Civil de federats majors de 16 anys i de l’activitat esportiva dels Clubs afiliats. Les cobertures de les dues LlicŔncies Federatives inclouen Asseguranša d’accidents en la prÓctica del ciclisme ilĚlimitada amb 18 mesos des de l’accident, Asseguranša mort causa directa/indirecta 6000€/1800€ Invalidesa 12.000€, Asseguranša de Responsabilitat Civil fins a 350.000 € i Defensa jurÝdica.

Enllaç Preus Llicències

 

CARNET  PER A LA PRÀCTICA DEL CICLISME --> Sol·licita Carnet Ciclista

 

Un altra opció per formar part del col·lectiu ciclista català es el Carnet Ciclista lliurat per la Real Federación Española de Ciclismo, i que esta destinat per  a aquelles persones que no competeixen ni participen en marxes i/o pedalades però que volen tenir una assegurança d’accidents i RC per anar amb bici en les sortides de Club o de forma individual.
El Carnet Ciclista NO és una llicència federativa i  NO et permet participar en esdeveniments federats ni Competicions ni Marxes/Pedalades Cicloturistes.
Les cobertures del Carnet Ciclista inclouen Assegurança d’accidents en la pràctica del ciclisme  fins a 2.000 €,
Assegurança de Responsabilitat Civil  fins a 150.000 €, Defensa jurídica i reclamació de danys, Assegurança Mort-Invalidesa  6.000€.
Al no haver de complir amb les prestacions obligatòries per a les Llicències oficials esportives que marca el  RD 849/1993, el cost del Carnet Ciclista es pot reduir de forma considerable.
Cost Carnet Ciclista :  40€
El Carnet Ciclista està adreçat als ciclistes aficionats individuals i als socis de les Entitats ciclistes que tan sols volen practicar el ciclisme en les sortides col·lectives de Club. 
El Carnet Ciclista es podrà sol·licitar directament fent click al banner  “Carnet Ciclista Real Federación Española de Ciclismo”  a la  pàgina web federativa.  La Real Federación Española de Ciclismo enviarà el Carnet Ciclista per correu postal directament al domicili de l’esportista.