La Travessa


2024

El compte enrere ja ha començat! La comissió organitzadora del Club Ciclista Sant Joan Despí ja està preparant la nova TRAVESSA 2024. Una nova edició amb moltes novetats i opcions de recorregut tant per a bikers amants dels singletracks com per a bikers que gaudeixen d'un recorregut més tranquil.

Amb l'objectiu de coronar la muntanya de Montserrat, el recorregut serà novament diferent i ple de llocs singulars, alguns d'ells, solament pedalables per als participants de La Travessa.

La Travessa en BTT a Montserrat, més emblemàtica, innova per a convertir-se en un esdeveniment concorde als nous temps, mantenint la seva essència com a repte i on arribar a Montserrat ja és vèncer. Una prova que transcorre per 12 municipis i 3 comarques diferents.

El recorregut de La Travessa 2024 serà d'uns 70 km i 1.700 metres de desnivell positiu. Comptarà amb 6 avituallaments per a recarregar líquid i energia. Els bikers participants disposaran durant el recorregut, d'un suport de voluntaris del club amb e-bikes per a aconseguir el repte, arribar a l'Ermita de Santa Cecília de Montserrat. Converteix-te en finisher i aconsegueix el regal exclusiu que t'identificarà com a biker que ha superat el repte.

Reserva la data en el teu calendari. Diumenge 6 d'octubre 2024, La Travessa 2024 arrencarà des de Sant Joan Despí. Les inscripcions estan a punt d'obrir-se, estigues atent!

Vine a viure-la!