Inscripcions
Obrirem inscripcions l'1 d'agost.

 

Preu de la inscripció:
Amb llicència de la FCC o UCI 32,00 €
Sense llicència de la FCC o UCI 35,00 €


Llicències vàlides: les de la Federació Catalana de Ciclisme o la UCI/Real Federación Española de Ciclismo.   Altres llicències esportives: no vàlides. 

L’assegurança de dia, inclosa en el preu, és obligatòria per a tothom que no disposi de la llicència. El pagament de la inscripció dona dret a la participació, avituallaments i al mallot de record.
No seran admeses inscripcions el mateix dia de la Travessa.
Inscripció tancada a 1300 participants.(via online)


Recollida de Dorsals i Mallot: del 2 al 5 d'octubre, des de les 19:00 a les 21:00h, i el dissabte 6 d'octubre de 10:00 a 14:00h al Poliesportiu Salvador Gimeno o el mateix dia de la marxa, en el punt de trobada al Poliesportiu Salvador Gimeno, C/ Major cantonada Riera d’en Nofre de Sant Joan Despí. Mapa

Cal portar el DNI i la llicència, si la teniu, per recollir el dorsal i el mallot. Es pot recollir per un(s) company(s) amb copia del(s) seu(s) DNIs i llicencies.

 

Abans d'inscriure't, comprova la teva talla de mallot fent clic a "Guia talles mallots"

 

Un cop fet el pagament, aquesta inscripció es podrà anul·lar en el mateix portal d'inscripció amb les següents condicions: - Fins al dia 23 de setembre, inclòs, s'abonarà el 75% de l'import de la inscripció.

 

   Inscrits

Les inscripcions es tancaran quan arribin a 1300

Places disponibles: