Grup Team Pink

Aquest grup es va crear principalment per sortir els dies feiners, un cop acabada la jornada de treball o d'estudi i per desconnectar de la rutina de la setmana. Per passar una estona agradable donant-li a les bieles i també, obrir una mica més el ventall d'opcions de sortir que ofereix el Club. L'objectiu d'aquest grup també és, en la mesura del possible, aprendre dels altres en temes de conducció de la bici. Hi ha gent que puja millor que una altra, o baixen més ràpid, o tenen més control o equilibri, comentem i canviem opinions del tipus de recorregut. També, si sorgeixen avaries, intentem solucionar-les in situ, dins de les nostres possibilitats i coneixements.

No som un grup fix; no sempre anem els/les mateix@s, tot depèn de la disponibilitat de cadascú. Fem rutes relativament curtes, però intenses, ja que només disposant de 2-3h, intentem que siguin productives i sobretot, divertides.

El nom del grup, s'adopta quan els integrants de les primeres sortides varen coincidir portant el mallot rosa de La Travessa del 2018.


Sortides

Dia de la setmana: Dimarts i dijous

Horari: De 18:30 a 20:30/21:30

Lloc de sortida: Poliesportiu Salvador Gimeno

Ritme: Tranquil però viu.

Nivell de dificultat: Mig i també s'adequa als integrants del moment.

Desnivell acumulat: De 400 a 600 metres

Distàncies: Entre 30 i 40 km.

No es fa aturada per asseure's a menjar.

Cap de Colla: Rafa Rojas

Contacte: 664 260 650 (WhatsApp)

#GrupTeamPinkBtt