Primavera en Bici


El passat diumenge 2 de juny recuperàvem "La primavera en bici", una pedalada popular que recorre els diferents barris de Sant Joan Despí i que es va deixar de fer arran de la pandèmia.

Estem encantats de recuperar aquesta activitat i poder participar en la seva organització. Els voluntaris del nostre club van estar des de primera hora en el muntatge de l'espai al Poliesportiu Salvador Gimeno on es va fer l'entrega de la samarreta, l'inici i arribada de la pedalada i un circuit d'habilitats.

A les 10.30h s'iniciava la pedalada que va recórrer la majoria dels barris de Sant Joan Despí, guiada i recolzada en tot el camí per ciclistes del nostre club. Així com, amenitzada amb música i gaudint d'un bon ambient.

Mentrestant, al Poliesportiu, es feien diferents activitats a l'aire lliure, com classes d'spinning o un circuit on els més petits van posar en pràctica les seves habilitats sobre rodes.Grans i petits s'ho han passat pipa! Gràcies a tots els que ho heu fet possible, participants i organitzadors, esperem veure-us l'any vinent!