Pedalada Dona 2024


El diumenge 10 de març va tindré lloc la 4a edició de la pedalada pel dia de la dona, "Pedalem per totes".

A les 9.30h del matí, un grup de voluntaris estaven preparats al poliesportiu Salvador Gimeno per rebre als participants, donar-lis la informació de la pedalada i l'entrega d'un petit rètol per col·locar al manillar a mode de dorsal. I, per descomptat, vam aprofitar per fer alguna foto de grup.


A les 9.50h es va procedir a llegir el manifest del Dia Internacional de les Dones, de la mà de quatre sòcies del club: Marta Oms, precursora de la iniciativa i creadora del Grup Femení de BTT; Loli Pino, ciclista del Grup C de BTT; Lucia Rojas, cap de colla del Grup Infantil i Patricia Lahoz, actual cap de colla del Grup Femení.

Vam comptar amb la participació de Nadia Cano (regidora d'igualtat) i Francesc Vives (regidor d'esports), el qual ens va acompanyar en tot el recorregut de la pedalada.


A les 10h va començar la pedalada, la qual va transcórrer pels camins del parc agrari propers al riu fins arribar a la Torre Salvana. Rafa Rojas, anava de cap de grup amenitzant el camí amb la "cucaracha" i a ritme dels últims èxits musicals.

El camí es va allargar una miqueta més del previst, fent uns quants quilòmetres extra, a causa de les pluges del dia anterior que van fer que la passarel·la de Sant Boi estigues tancada i no accessible. Per aquest motiu, el grup va anar fins a la passarel·la de Sant Vicenç per poder creuar i arribar al seu destí sense cap incident.


A la Torre Salvana, un grup de voluntaris esperava als ciclistes amb un gran somriure i un petit avituallament d'aigua i fruita. El grup va aprofitar per descansar una estoneta, xerrar amb la resta de participants i col·laboradors, ballar, riure i... com no podia faltar, fer més fotos de grup!


Agrair a tots els participants, voluntaris i organitzadors per fer possible una edició més d'aquesta pedalada, aconseguint que passéssim i gaudíssim d'un matí molt divertit.

Esperem veure-us a tots l'any vinent!