Caga-Tió 2023


El dissabte, 23 de desembre, el grup infantil va gaudir d'una sortida molt divertida i especial en aquestes dates, ja que van tindre la visita del Tió del CCSJD!!

El grup va sortir, com cada dissabte, a les 9h del matí des del poliesportiu Salvador Gimeno per fer una ruta d'uns 9 km pel parc Agrari del Baix Llobregat, seguint el riu i fins a arribar a l'altura de Sant Boi.

El cap de colla encapçalava el grup portant la "cucaracha" i fent el camí més amè amb música.


Mentrestant, un grup de col·laboradors estaven a la pista Jujol preparant l'espai per a quan arribés el grup de ciclistes. Els esperaven amb unes bones brases amb les quals van preparar l'esmorzar, una barbacoa on no va faltar de res!


En finalitzar la ruta, els ciclistes van anar cap a la pista Jujol on els esperaven la resta de companys per estar una estoneta jugant, ballant i xerrant entre ells, abans de l'esmorzar.

La ruta els havia deixat exhaustius, ja que no van deixar res als plats!


En terminar el dinar, mentre els adults feien la sobretaula, els nens van estar una altra estoneta jugant fins que, finalment, va arribar el tió! Molt esperat! Els nens estaven ansiosos i amb moltes ganes de fer-lo cagar.

Al so de:

🎶 Caga tió, tió de Nadal, no caguis arengades que són massa salades, caga torrons que són més bons! Caga tió, caga torró, si no et donaré un cop de bastó! 🎶

Van fer cagar al nostre tió del Club! El qual es va portar molt bé i va cagar, per cada nen, una bossa amb un buff, un bidó per la bicicleta i una bossa de llaminadures.


Tió, fins a l'any vinent, t'esperem!