Plataforma per la defensa de la Bicicleta

En aquest any del 50 aniversari, encetem reptes i objectius renovats. Acabem d’integrar-nos a la Plataforma en Defensa de la Bicicleta, constituïda per coordinar accions i propostes conjuntes entre totes les entitats, per a aconseguir els canvis socials i polítics necessaris per consolidar l'ús de la bicicleta amb seguretat en tots els àmbits, i convidem a totes les entitats i persones individuals per adherir-s’hi. Properament es farà la presentació oficial als mitjans.

  Plataforma per la Qualitat de l'aire

El Club Ciclista Sant Joan Despí, es va adherir a la Plataforma per la Qualitat de l'aire com entitat compromesa amb el medi ambient, apostant per la bicicleta com a mitjà de transport sostenible i ecològic

  Entitats ciclistes

Son una entitat sense ànim de lucre formada per persones usuàries de la bicicleta, que representen els interessos dels i de les ciclistes, elaboren campanyes de promoció i proposen solucions a les ciutats i pobles que volen introduir la bicicleta a la mobilitat urbana pel transport i el lleure.

Practica, defiende y promueve el uso habitual de la bicicleta como medio de locomoción y transporte.

http://www.conbici.org/

Associació dels usuaris de la bicicleta al Baix Llobregat de Catalunya.

http://bicibaix.blogspot.com/

COORDINADORA CATALANA D’USUARIS DE LA BICICLETA

C/ Demóstenes, 19 08028-Barcelona

Tel.: 93-339 40 60 // Email: info@ccub.org

La Red de Ciudades por la Bicicleta es una asociación que tiene por objeto la generación de una dinámica entre las ciudades españolas con el fin de facilitar, hacer más segura y desarrollar la circulación de los ciclistas, especialmente en el medio urbano.

Transport públic i mobilitat urbana sostenible

La Saboga és una organització sense ànim de lucre formada per ciutadans i ciutadanes preocupats pel medi ambient i la sostenibilitat. La nostra preocupació i dedicació a la mobilitat urbana sostenible, ens ha convertit en una entitat d'usuaris de la bicicleta, de defensa dels vianants i del transport públic.

Agrupació d’usuaris de la bicicleta.

http://www.amicsdelabici.org/

La Federación de Ciclistas Europeos (ECF) se ha comprometido a garantizar que el uso de la bicicleta alcanza su máximo potencial para lograr la movilidad sostenible y el bienestar público.

http://www.ecf.com/

Federació per a la defensa del transport en  bicicleta

http://cyclelogistics.eu/

Quedades “Som el trànsit”

http://masacriticabcn.jimdo.com/

Associació que té com a objetiu la promoció de la bicicleta com mitjà de transport i lleure normalitzat a Terrassa

http://biter.cat/

MOU-TE EN BICI

Plataforma cívica per l'ús de la bicicleta i per la mobilitat sostenible  a Girona.

http://moutenbici.org/

ENCICLIKA
És un col·lectiu ciclista de gran creativitat, format per joves entre els que hi ha dissenyadors industrials, grafistes i enginyers, que des d’una perspectiva urbana, utilitzen la bicicleta com excusa per generar projectes a l’entorn d’aquesta. La seva web rep unes 10.000 visites diàries.

http://www.enciclika.com/

  Activisme