.

Comunicat Oficial

 

 LA XXV TRAVESSA ES CANCEL.LA


El Club Ciclista Sant Joan Despí, com organitzador  de La Travessa ha decidit cancel·lar la celebració de la Travessa en la seva XXV edició prevista per el proper 4 d´octubre.


La situació derivada de la crisis sanitària del Covid19 al nostre país, unida a la incertesa respecte a una hipotètica tornada a la normalitat en la celebració d´esdeveniments esportius com La Travessa, ens porta a prendre a dia d´avui aquesta complicada però creiem que assenyada decisió  en el nostre 25è Aniversari. Tot i ser conscients de que les circumstàncies podrien millorar, la decisió ens correspon prendre-la en aquest moment.


Per una entitat com el Club Ciclista Sant Joan Despí l´organització de La Travessa comporta mesos d´esforç i treball, molt de temps invertit de persones que no es dediquen professionalment i ara tenen moltes dificultats per poder portar a terme amb normalitat les diferents tasques que tenen assignades, reunions etc. La responsabilitat que comporta estar al front de tot plegat en una edició de la Travessa que te el handicap de ser la seva 25 edició, que es mereix un toc especial i festiu no es poca. Per tant posant per davant la seguretat dels ciclistes, voluntaris, col·laboradors, patrocinadors i l´equip organitzador, creiem que el més assenyat és no celebrar La Travessa enguany.


La inseguretat de la situació actual, i el desconeixement de les possibles mesures a adoptar per dur a terme un esdeveniment  com La Travessa, el desplegament mèdic i de seguretat necessari, per  la dificultat de les diferents Municipis i Administracions implicades a poder garantir una normalitat, son tot plegat una sèrie de factors que no es poden passar per alt, i per tant creiem que és millor prendre la decisió amb marge de maniobra.
Per tant us emplacem a tots a l´octubre del 2021 per celebrar la XXV edició de la Travessa tal com es mereix.


Finalment, ens agradaria agrair la confiança i suport de les institucions, patrocinadors, voluntaris, i de tots els ciclistes que us involucreu any rera any en aquest engrescador projecte.
Moltes gracies a tots !

   

El Coordinador de La Travessa                                                             El President
       CesarEspinosa                                                                                   OscarCerezo 

                                                                                                                             
Club Ciclista Sant Joan Despí
Sant Joan Despí  10 de juny de 2020