Grup Biciaventura

El #GrupBiciaventuraCCSJD naixia primer de manera informal producte de dos o tres grups d'amics, veïns, companys, entusiastes de l'spinning i més tard va anar consolidant-se mitjançant un grup de WhatsApp per allà el 2013.

Diferents motivacions que s'uneixen amb la passió per donar pedals, ja sigui a la muntanya o la carretera. Per salut, voler competir, teràpia mental o benestar personal, som tots diferents, però iguals en una cosa; pedalar ens permet fugir de la rutina, independentment de si hem de matinar o si fa fred o calor, ... i desprès reviure el moment gràcies a les fotos de l'fotògraf més ocurrent de el grup.

Sense embuts, no ens diferenciem en res de la resta de penyes / grups ciclistes, no som res excepcional, però nosaltres ho sentim de forma diferent: formem part d'una petita família dins d'aquesta gran família ciclista que uneix a tantes persones i que tenim una cosa en comú, la bicicleta!

En general combinem carretera i muntanya, i en funció de les obligacions familiars i laborals, climatologia i tots els imprevistos que es puguin donar, vam sortir el cap de setmana en grup i, si s'escau, alguna breu escapada entre setmana. Durant l'any vam participar en pedalades i per descomptat a La Travessa organitzada pel Club.

Les nostres sortides ens agrada que siguin de perfil molt variat i que combinin recorreguts d'agilitat i dificultat tècnica. Amb freqüència els itineraris no els preestablim i els anem improvisant sobre la marxa, d'aquí el nom que ens hem donat.

També organitzem diverses sortides especials durant l'any, una d'elles ja s'ha convertit en un clàssic: Sant Joan Despí / Andorra... anada i tornada, un cap de setmana fent nit a Andorra.


Dades de les sortides:

Tots els dissabtes i els diumenges a les 8:00 hores.

Lloc de trobada: Cafeteria Granier

Els dissabtes unes 2 hores de durada i les dels diumenges de 3 a 4 hores.

No parem a esmorzar, volem intentar aprofitar a el màxim el temps sobre la bici.

Les rutes les decidim en la mateixa setmana.

La mitjana en bici de BTT és sobre els 17 km/h.

La mitjana en bici de carretera és sobre els 27 km/h i els 30 km/h.

A la primavera i estiu sortim cap a les 7.30h i s'allarga la durada de la sortida.

Si t'agrada el que has llegit i et sents identificat/da, segueix-nos.

Ens trobaràs a Instagram @BiciaventuraCCSJD