ColĚlaboracions
   Primavera en Bici

Cada primavera des de l'any 1994 l'Ajuntament de Sant Joan Despí organitza al voltant d'unes 3 passejades en bicicleta amb un recorregut per dins de la cutat. Les sortides es realitzen el diumenge pel matí des del Recinte Firal i tenen un recorregut variat, apte per a tota la família. La nostra entitat hi col·labora amb les labors de conducció del grup, ajudant a la Guardia Urbana a tapar els carrers i altres auxiliars.


  PEDALADA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA

Des de l'any 2003, cada darrer diumenge del mes de setembre i dins del marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, de manera conjunta, els ajuntaments de L'Hospitalet, Esplugues, Cornellà, Sant Just, Sant Joan Despí, Sant Boi i Sant Feliu organitzen una pedalada popular que recorre tots aquets municipis, iniciant-se l'itinerari al Par de la Marquesa de L'Hospitalet i finalitzant al parc de Torreblanca, que està situat entre Sant Feliu i Sant Joan Despí. Els clubs ciclistes de cada localitat hi col·laborem, donant-hi suport, fent torns amb les labors d'acompanyament i ajudes a la Guardia Urbana.


  PEDALADA REINVINDICATIVA BARCELONA - SITGES
Cada segon diumenge del mes de novembre, des de l'any 1994 la Federació Catalana de Ciclisme junt amb altres entitats, organitza aquesta pedalada popular d'uns 40 km, amb l'objetiu de reivindicar la defensa de la seguretat dels ciclistes a les carreteres i ciutats.

  Cloenda Jornades Esportives Escolars (Circuit d'habilitats)

Amb motiu de la festa de la cloenda, l'Ajuntament de Sant Joan Despí cada primer dissabte de juny, organitza diversos tallers lúdics i esportius, entre els que es troba des de l'any 2011, un circuit muntat. Aquest està dirigit per responsables de la nostra entitat i consisteix amb diverses proves de baixa dificultat, entre les quals s'hi poden trobar eslàlom, rampes, pas estret, pas elevat, pas baix, balancí, etc.

  Pedaleja per La Maratˇ al Parc Ciclista Llobregat

Per col·laborar amb La Marató de TV3, el Consell Esportiu del Baix Llobregat, organitza una matinal amb el suport del nostre Club i més entitats ciclistes adherides. L'activitat principal consisteix en acumular quilòmetres entre tots els assistents, fent el màxim de voltes al circuit. La recaptació per l'entrada i donatius son íntegrament per La Marató.